Известие

Collapse
No announcement yet.

Идиот търси помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
    Пак го удари на фантазии. Не говорим за челен удар на два автомобила а за подбиране на камък от земята. Подобно нещо съм правил с Лада и тогава само картера беше сцепен в ъгъла. И да, блъскали са ми 155 цата няколко пъти. Случвало се е човек с около 60 км да ми спре в задницата докато чакам за ляв завой и двигателя си му беше на мястото
    Всичко е много отновително. Аз и с глиган съм катастрофирал. Но да ти се завре голям камък отдолу е нещо страшно

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Всичко е много отновително. Аз и с глиган съм катастрофирал. Но да ти се завре голям камък отдолу е нещо страшно
      От катастрофата с глигана ли получи увреждания, извинявай не знаех, повече няма да се заяждам с теб
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Нищо относително няма, обикновена Нютонова физика. Маси и ускорения. В случая каква сила трябва да приложим в опорната точка (камък) и под какъв ъгъл да е насочена тя за да преодолее силата на земно привличане действаща на двигателя генерирана от масата му и доброто старо G.
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          От катастрофата с глигана ли получи увреждания, извинявай не знаех, повече няма да се заяждам с теб
          Или,пък му се е заврял голям камък от долу

-----------
          Пай сеее ...
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
            Нищо относително няма, обикновена Нютонова физика. Маси и ускорения. В случая каква сила трябва да приложим в опорната точка (камък) и под какъв ъгъл да е насочена тя за да преодолее силата на земно привличане действаща на двигателя генерирана от масата му и доброто старо G.
            Уауууу! Дано не ти се завира застопорен камък под твоята кола
            И хайде да изчакаме малко. Упътих го колегата, нека той да даде инфо

Comment

Колегата Alex_26 е напълно прав, колкото и да не ви се вярва, един неподвижен камък, колкото и да е малък, причинява огромни щети.

Извън това, равносметката - колата ще е готова утре. Сменен един тампон на двигателя, 6-те на ауспуха. Кутията на въздушния филтър не е пипана, защото е счупен само един зъб, според майсторите при предната му смяна, а не от камъка. Изчукан и заварен праг под радиатора, както и ламарината, където се съединяват купето и капака. Нова броня + боядисване. Тампоните на скоростната кутия се оказаха ОК.

Та така, този камък излезна 700 лева, което си е цифра... ама...

Иначе извън сметката оставям и нови предни носачи, защото старите се бяха поразбили от чудните пътища.

Специално благодаря на Alex_26 за отзивчивостта и помощта.
              Last edited by ilia.ivanov; d.m.y г., 20:12. Основание: правописна грешка
              Alfa Romeo 147, 1.9 JTD, 138 k.c., MJET. И пенсионерката пред блока 156.

Comment

...
                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 01:45.

Comment

Намерих само една анкета за поведението му и гласувах. Ако има и друга, пак ще гласувам за него. 100% точен и отзивчив човек.
                  Alfa Romeo 147, 1.9 JTD, 138 k.c., MJET. И пенсионерката пред блока 156.

Comment

Първоначално публикувано от ilia.ivanov Покажи съобщение
                    Колегата Alex_26 е напълно прав, колкото и да не ви се вярва, един неподвижен камък, колкото и да е малък, причинява огромни щети.

Извън това, равносметката - колата ще е готова утре. Сменен един тампон на двигателя, 6-те на ауспуха. Кутията на въздушния филтър не е пипана, защото е счупен само един зъб, според майсторите при предната му смяна, а не от камъка. Изчукан и заварен праг под радиатора, както и ламарината, където се съединяват купето и капака. Нова броня + боядисване. Тампоните на скоростната кутия се оказаха ОК.

Та така, този камък излезна 700 лева, което си е цифра... ама...

Иначе извън сметката оставям и нови предни носачи, защото старите се бяха поразбили от чудните пътища.

Специално благодаря на Alex_26 за отзивчивостта и помощта.
                    Илия, радвам се, че Вальо ти е свършил работа и си доволен.
                    Колкото до гласуването - не видях навреме за да те спра
                    А ако ти трябват части - обаждай се

Comment

Working...
                    X